bihålsinflammation, igen, igen, igen....

Alltså jag är så jävla trött på detta nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Slutade med min medicin förra onsdagen och fick ont igen redan på fredagen. Omöjligt tänkte jag och gick och inbillade mig att allt var bra. Tvingade med mig mamma till doktorn igår eftersom att han inte tar mig på allvar. Trots att jag varit sjuk sen februari (!) förra året, och ätit typ 10 antibiotika kurer så menar han på att det "är sånt som händer", fan heller. Ibland undrar jag om vissa fått sin utbildning i ett flingpaket.

Han undersökte mig, och mycket riktigt så hade jag en stor bihålsinflammation igen. Jag sa att jag vill gå till en riktig läkare istället. Har fått en remiss till röntgen och till en specialist. Så bara för det så får jag inget medicin nu, eftersom de vill se vart problemet sitter när de röntgar mig. Bra att något händer, men så himla jobbigt att gå runt och ha ständig värk i hela ansiktet/huvudet. Bröt ihop som ett litet barn igår kväll, jag orkar inte mer. Jag vill leva som vanligt, träna och kunna ge 110 % i allt..


Färgade förövrigt håret rött igår igen, välkommen tillbaka anna. Blev liiite mörkt, men vet att färgen kommer rinna ur eftersom jag var ljus under. Så snart ser jag ut som ett stoppljus igen. Härligt.

såhär ska det bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback