LONDON.

Resan till London började i tisdags natt vid 01.20 när vi var tvugna att gå upp för att åka mot Göteborg, och den slutade i söndags typ vid 16.00 när vi kom hem.
Under den tiden har vi hunnit shoppa tills resväskorna var fulla, äta massa gott (speciellt munkar, pizza hut och subway-mackor) se på alla sevärdheter samtidigt som man går runt som en vilsen liten turist i en stad där det bor mer folk än i hela Sverige när man själv kommer från lilla Vrigstad, gått tills vi har fått träningsvärk, sovit i sängar som inte var sköna någonstans, träffat världens bästa Kajsa <3, varit på marknad, njutit av att bara vara hemifrån, fått lite hemlängtan, åkt tunnebana med tusen andra människor och halvt utvecklat klaustrofobi. Ja, ni fattar. Vi hade det iallafall jättebra och det var underbart att träffa Kajsa! :) Bilder finns på facebook för er som är intresserade.


Just nu sitter jag här med vitlök i varje öra, jag vet, låter knäppt. Men det har mormor sagt ska hjälpa om man vill undvika öroninflammation. För jag har ont i öronen, igen. Typ 6:e gången detta året?! Vägrar äta antibiotika igen.. Har bara gjort det nödvändigaste sen i måndags, typ jobbat varje dag och sett på alla dödligt vapen filmerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback